De Menkemaborg
1 van 3
Vorige
Volgende

Home

Welkom op de website van Museum Menkemaborg.

MUSEUM MENKEMABORG IS OPEN.

Reserveren voor bezoek is niet nodig.


Onderhoud aan N999 tussen Uithuizen en Garsthuizen

De provinciale weg N999 is vanaf 12 september ongeveer zeven weken steeds gedeeltelijk afgesloten. Het gaat om het gedeelte tussen Uithuizen en de aansluiting met de Eemshavenweg (N46) bij Garsthuizen. De werkzaamheden beginnen op maandag 12 september en duren naar verwachting zeven weken.

Omleidingsroutes
De wegvakken gaan in fasen dicht voor al het verkeer. Verkeer vanaf de Eemshavenweg richting Uithuizen wordt omgeleid via de N46 (Eemshavenweg) en de N363 (Roodeschool en Uithuizermeeden). Verkeer vanuit Uithuizen richting de Eemshavenweg gaat via de N363 en de N998 (Usquert, Kantens en Middelstum). De omleidingsroutes worden met borden aangegeven. Automobilisten moeten rekening houden met extra reistijd. Het advies is om de navigatie uit te zetten en de borden langs de weg te volgen. Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gewoon gebruikmaken van het fietspad langs de N999.


De tentoonstelling 'Bitterzoet Erfgoed. Ommelander elite en slavernij' is tot en met 31 december te zien

De audiotour apparaten kunnen niet coronaproof gebruikt worden, maar met een QRcode kunt u op uw eigen telefoon een audiotour volgen.

RESTAURANT 't SCHATHOES van de Menkemaborg. Voor openingstijden en bezorgen (van donderdag tot en met zondag); kijk hier voor meer informatie